Candy Crush level 135

Het is algemeen bekend dat level 135 van Candy Crush erg lastig te halen is. Gelukkig hebben wij een aantal tips voor je om dit level door te kunnen komen. We zullen je een aantal tips en informatie geven om het jou zo makkelijk mogelijk te maken!

Het is niet vreemd dat je in level 135 vastzit. We horen van vele mensen dat zij niet verder konden komen in dit level. Maar met de juiste strategie moet het mogelijk zijn !

Het valt je gelijk op dat je in level 135 strepen kunt maken. Aan te raden is om dit niet gelijk te doen. Je dient te kijken naar de mogelijkheden die er indirect zijn. Je dient er voor te zorgen dat er niet veel van dezelfde soorten snoep bij elkaar liggen. OP deze manier is het mogelijk om het bord te veranderen.

Chocolade in level 135

Je zult zien dat de chocolade van onderaf komt. Probeer dit in je voordeel te gebruiken. De chocola zal in de meeste gevallen niet veel bijzondere combinaties laten verdwijnen. Je kunt snoep ook net naast chocola laten vallen. Zorg er dan wel voor dat deze op de juiste plaats vallen. Hierdoor kun je weer extra punten krijgen.

Level 135 is één van de moeilijkste levels van Candy Crush. Het kan dus voorkomen dat je hem een aantal keer zal moeten doen. Laat je niet kisten! Lees deze tips desnoods een aantal keer door. Alleen zo vergroot jij jouw kans om dit level uit te spelen! Level 135 is een stuk lastiger dan level 70 van Candy Crush.